Dunagyöngye Halászcsárda

A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai. A profi stábnak tagjai többek között Bokros Tamásné és Somogyi Sándor felszolgálók, akik évtizedes kiváló munkájukkal szintén hozzájárultak az étterem magas színvonalának megtartásához. Az étteremben az igazi csárda hangulatról a cigányzenészek gondoskodnak.

65 éves

A személyzet kellő alázattal és hozzáértéssel végzi a napi munkáját. Gondosan ügyelnek a megfelelő és első osztályú alapanyagok beszerzésére is, hiszen ez a titok nyitja a szakértelem és a hagyomány mellett.

2012-ben, illetve 2013-ban egy uniós pályázat segítségével a legkorszerűbbre cseréltük a konyhaberendezéseket a még magasabb minőség érdekében, emellett megtörtént a nagyterem modernizálása is, ahol jellemző a hagyományőrző, de mégis modern „csárda” dizájn.

Az étteremben három klimatizált helyiség található összesen 180 fő befogadóképességgel, a nyári időszakban pedig a terasz is nyitva várja a vendégeket, ami újabb 80 vendég befogadására alkalmas. Az étterem egész területén ingyenes wifi áll rendelkezésre.

Az étterem romantikus hangulata révén és csodálatos környezeti adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas esküvők lebonyolítására. A ceremónia az étteremben, vagy akár a szabadban is megtartható, itt senkit sem zavar a hajnalig tartó mulatozás. A sziget továbbá remek helyszínt biztosít az esküvői fotók elkészítésére is. Emellett teljes mértékben az ifjú pár rendelkezésére állunk, legyen szó a menüsor összeállításáról, dekoráció kivitelezéséről vagy bármi másról. 

Az esküvők mellett vállaljuk ballagások, családi, baráti rendezvények, céges meetingek lebonyolítását. A kis- és nagytermet egyben és külön-külön is lehet foglalni a résztvevők számához igazodva. Kérésre kivetítőt biztosítunk.

Az ünnepek közül éttermünkben különösen a karácsonynak van kiemelt jelentősége, hiszen rengetegen teszik a mi halászlevünket az ünnepi asztalra otthon is. Büszkeséggel tölt el minket, hogy az ország legtávolabbi pontjáról, sőt, külföldről is vannak visszatérő vendégeink, akik vallják: a Dunagyöngye halászlének párja nincs.

Ha Önnek presztízskérdés hova megy, fontos a minőség és tradíció, ha nem éri be kevesebbel, foglaljon asztalt nálunk.

Jelenlegi hely